Lake Arthur Elementary

Roy Harris » Schedule for 2015-2016

Schedule for 2015-2016

Time               Subject Taught/minutes

7:30 – 7:45       Duty – Monitor Boy’s Bathroom
7:45 – 9:25       Zap Math 5 (100 min)
7:50 – 8:20       Basic Skills/Social Skills 3 (30 min)
8:35 – 9:25       Basic Skills 5 (50 min)
8:50 – 11:20     Zap ELA & Basic Skills 6 (140 min)
8:55 – 11:20     Basic Skills 3 (145 min)
9:30 – 10:20     Basic Skills 5 (50 min)
9:30 – 11:10     Zap ELA 5 (100 min)
9:30 – 11:10     Basic Skills 5 (100 min)
10:30 – 11:20   Basic Skills 6 (50 min)
11:20 – 11:50   LUNCH
11:50 – 12:25   Planning (35 min)
12:25 – 1:15     Basic Skills 4 (50 min)
                       Zap Science 5/Unique Learning (50 min)
                       Basic Skills 3 (50 min)
12:35 – 1:15     Zap Math 6 (35 min)
1:15 – 1:25       RECESS
1:25 – 1:55       Planning (30 min)
1:55 – 2:55       PE 5/4 (30 min each)
2:55 – 3:15       Duty – Bus/Walkers